Promovare site pentru Google Romania

Este scump sa angajezi un profesionist? Incercati angajarea unui amator si aflati ce inseamna scump.

Tabel standard informativ pentru abonamente

Google Local69 €

Comanda
 • Platibil o singura data
 • 3 Cuvinte cheie
 • Optimizare elemente site
 • 1 Raport

BUSINESS

 • Abonament lunar
 • Contine Google Local
 • 15 Cuvinte cheie
 • Optimizare elemente site
 • Promovare site
 • Raportare online 24/7
 • Mentenanta si intretinere
 • Securitate site

Business DEDICAT

 • Abonament lunar
 • Contine Google Local
 • Peste 100 Cuvinte cheie
 • Optimizare elemente site
 • Promovare site
 • Raportare online 24/7
 • Mentenanta si intretinere
 • Securitate site
 • Rich snippets inclus

Agentie SEO de promovare

Cere un audit SEO pentru site-ul tau, este gratuit!

Servicii complete de promovare, trebuie doar sa urmaresti cum afacerea ta creste.

Se face dupa: Optimizare site (on-Page) se refera la procesul de activitatea desfasurata direct pe site-ul dvs.. Acest lucru este de a asigura faptul ca motoarele de cautare sunt capabile de a asocia site-ul dvs. cu cautari de cuvinte cheie potrivite pentru afacerea dvs..

Contine cateva etape: Promovare site prin Link Building, promovare cu ajutorul platformei Social Media, prin copywriting si promovare site Mix ceea ce reprezinta un ansamblul de optimizare si promovare site (impreuna cu un adevarat cocktail de cuvinte cheie) ce este analizat cu ajutorul statisticilor.

Acest mix de date ne confirma munca si ne spune unde avem de lucru. Tot aici, din analizele asupra concurentilor, vom formula “un mix de link-uri”.
Copywriting – Scriitorii nostri vor produce pentru compania dvs. urmatoarele: continut site, anunturi, comunicate de presa, articole, articole blog, profiluri Social Media. Bineinteles ca toate aceste sunt construite in concordanta cu celelalte elemente enumerate mai sus.
Intr-un alt context, se efectueaza setarile necesare pentru site, asa incat google sa observe locatia afaceririi dvs. (este vorba despre Google Local) introducerea in motorul de cautare Google Local a site-ului.
Adica: In momentul cautarii de pe un browser setat cu localitatea (IP-ul) utilizatorului, site-ul dvs. va apare ca si variant alternativa conforma cu cererea acestuia.

SeoWeb Seco va aduce o perspectiva proaspata în abordarea de marketing si de a supraveghea campania de promovare a site-ului pentru motoarele de cautare de la început pana la sfarsit, împingand limitele si pentru a sugera noi strategii pe masura ce lucram la realizarea obiectivelor dvs. – nu ale noastre.
Promovare site si optimizare pentru Google Romania
Promovare si optimizare site prin link building

Pe scurt. Ce facem?

Off Page, in afara continutului paginior:

Construirea autoritatii site-ului sau seo link
monitorizarea concurentei
monitorizarea pozitiei in SERP a cuvintelor tinta
refacere cod sursa in functie de schimbarile algoritmului google
construirea autoritatii site-ului sau seo link: Ne referim la "link building" (construirea de legaturi catre site-ul vizat).
monitorizarea concurentei: Ne comparam cu cei mai buni din domeniul in care ruleaza afacerea descrisa in site, analizam ce au facut sa ajunga primii apoi decidem strategia de promovare.
monitorizarea pozitiei in SERP a cuvintelor tinta: urmarim evolutia strategiei de promovare.
refacere cod sursa in functie de schimbarile algoritmului google: Google isi schimba sensibil algoritmul de cautare zilnic. Odata la ceva timp suntem nevoiti sa actualizam site in functie de noile cerinte.

 Din 2010 pe piata romanesca in domeniul web design, programare, promovare si optimizare site SEOWEB SECO a castigat si castiga in fiecare zi increderea clientilor sai. Am stiut, prin transparenta si corectitudine, prin activitate si atitudine sa ne pastram clientii si sa incheiem noi colaborari si parteneriate.
 Despre promovarea si optimizarea online a site-urilor s-au scris si cu siguranta se vor mai scrie “retete de succes” si “legi de respectat”.
 Ceea ce nimeni nu poate spune este: in ce masura, respectand acestea ajungem sa avem rezultate nu numai optime ci extraordinare.
 Ce incercam sa dezvoltam, este ideea ca nu exista retete de succes strict de urmat, nu exista strategii general valabile. Fiecare site este o entitate care trebuie analizat separat. Asa cum o persoana este tratata in functie de personalitate si context, la fel si un site va fi “tratat” in functie de domeniul de activitate si concurenta, fara a ne opri la aceste aspecte insa.
 In domeniul promovarii online, orice relatie contractuala este inceputa prin analizarea situatiei initiale. Este o analiza pe care o facem tinand seama de parametri si indicatori rezultati in urma unui audit profesional. Stim astfel de unde plecam, unde vrem sa ajungem. Drumul pana acolo presupune stabilirea unei strategii de urmat, a unor bugete pentru fiecare etapa in parte si pentru proiect in ansamblul sau.
 Analizam pe termen mediu rezultatele, in asa fel incat, intr-un domeniu in permanenta schimbare, cum este mediul online, sa putem avea in timp real solutii pentru fiecare modificare pe care Google o aduce cu privire la algoritmii de cautare.

Cateva cuvinte despre ce se poate ...

Un site reprezinta imaginea firmei de aceea trebuie sa avem grija cum este el perceput în ochii vizitatorilor.
Prin elaborarea si implementarea unui plan de marketing care sa vizeze urcarea în motoarele de căutare al paginilor unui web site, vom câștiga autoritate pe Google pentru ca site-ul sa ajungă sa fie mai des vizitat si implicit sa aibă mai multe vanzari.
Prin serviciile noastre iti construim o autoritate online puternica pe piața, la cote mari pe care sa o pastrezi pe termen lung.
Implementarile efectuate asupra unui site vor ajuta la ridicarea lui astfel încât sa câștige teren în fata concurentei de pe piata.

Intotdeauna prima pagina din Google este cea care atrage si asigura un numar de vizitatori mai numerosi spre deosebire de alte pagini.
Asta înseamnă ca, din momentul în care vom interveni pentru o optimizarea al propriului site, acesta isi va schimba pozitia ajungand sa câștige teren în fata celorlalte pagini, site-ul automat bucurandu-se de o popularitate si un succes crescut.
Pentru ca brendul tau sa ajungă sa fie vizibil si mult mai cunoscut pe piața, ai nevoie sa investesti în propria afacere. Fără investitii vei pierde aceasta vizibilitate, cei care îți vor găsi site-ul în aceasta situație vor fi cel mai probabil anumite grupuri mici de oameni.
Investirea în serviciile de optimizare vor asigura o vizibilitate în ascesndenta a unei afaceri.
Toti cei are ne ajutam de motoarele de căutare în momentul în care efectuam o căutare, avem așteptări ca Google sa ne ofere rezultate relevante conforme cautarilor noastre. De aceea dacă ne dorim ca afacerea noastra sa fie relevanta în momentul cautarilor avem nevoie sa optimizam site-ul corespunzător astfel încât sa devina cât mai important pentru aceste cautari.
Atragerea vizitatorilor pe site este o practica tot mai des folosită prin metode ce includ: realizarea de continut prin link building, social media, postari pe forum sau bloguri etc.
Cu alte cuvinte, cu cât atragem mai multe linkuri de pe alte pagini, cu atât numarul celor care vor accesa aceste link-uri va fi mai mare , acestea reprezentand pentru Google modalitatea principala prin care acorda pozitii mai bune site-urilor în rezultatele cautarilor.
Stand sa analizăm vom observa inclinarea noii generatii catre mediul online si a faptului ca internetul a evoluat atât de mult, încât astăzi el reprezinta o sursa de informare din ce in ce mai utilizata. Astfel noi am ales sa oferim servicii complete de promovare prin diferite metode, cu scopul creșterii importantei site-urilor în mediul online.
Prin intermediul serviciilor noastre un site va beneficia de o vizibilitate sporita, marindu-si numarul de clienți, obtinand astfel o excelenta reputatie online.
Obiectivul nostru ca echipa este sa înțelegem cât mai bine business-ul tuturor clientilor nostri, pentru ca ulterior sa le oferim cele mai potrivite servicii de promovare astfel încât afacerea să se dezvolte armonios.

Cum sa-ti promovezi siteul?

Promovarea online a multor site-uri web nu este si nu a fost niciodata usor de realizat pe cât multi si-au închipuit la început ca va fi. În lipsa a unei promovari eficiente riscam ca propriul magazin online sa decada încet, dar sigur.

Servicii de promovare site

Majoritatea antreprenorilor care si-au infiintat o afacere in mediul online, fiind la inceput de drum se confrunta cu problema legata de rata de conversie mica a site-ului, iar cei mai multi dau vina pe lipsa popularizarii, a promovarii ineficiente sau gresit realizata, in conditii ce nu favorizeaza site-ul.

La ce ne ajuta strategiile SEO de promovare site?

,,Cum sa-mi promovez site-ul ca sa ajungă nr.1 la o căutare Google?'' Este una dintre cele mai comune intrebari la care cei mai multi detinatori de website cauta un raspuns.

Toti ne dorim o vizibilitate a site-ului mai buna pentru ca „nenea Google” sa ne listeze în topul cautarilor web.

Automat site-ul aflandu-se pe prima pagina cu rezultate va atrage mai multe vizite, pentru ca potentialii vizitatori sa ajungă sa-ti serveasca drept clienți, devenind de ce nu clienți fideli.

Cum ne promovam afacerea ?

Orice afacere trebuie sa aibă în vedere existența în mediul online iar pentru aceasta este necesara existența unui site dedicat afacerii respective.
Problema ulterioara si provocarea pentru orice deținător de afacere o reprezinta promovarea online.
Strategiile de promovare au la baza pasii de urmat astfel incat traficul generat pe site și rata de conversie din vizitatori în clienți sa fie cât mai mare.

3 metode pentru a-ți promova afacerea online

După infiintarea unui site perfect functional, urmeaza etapa de promovare a acestuia.
Multi înțeleg prin promovare, publicarea lui doar în spatiul social media, ceea ce este total greșit.
Bineințeles ca social media este responsabila intr-o oarecare masura de succesul multor afaceri online, însă cu toate acestea, metoda aleasa trebuie gandita înainte de a o aplica.
Se întâmpla deseori ca varianta abordata sa nu se potriveasca perfect tuturor site-urilor existente.

Cand sa apelezi la serviciile unui Specialist SEO?

Despre așa zisul specialist SEO am vorbit si în articolele precedente, dar vad ca întâlnesc în mediul online tot mai multe intrebari ca ''In ce masura este indicat sa apelem la serviciile unui specialist SEO ?'' si ''Cum pot sti ce firma de SEO sa aleg'' , astfel încât ma simt dator sa lamuresc toate aceste întrebări. Oricum vor trebui lamurite mai devreme sau mai târziu, așa ca de ce nu acum?

Promovare prin Seo si Social Media pentru afaceri online

Odata cu infiintarea unei afaceri online sa nu te aștepți ca aceasta sa se bucure de un succes prea mare dacă nu o si promovezi. De aici vine intrebarea pe care si-o pune orice interprinzator : ”Cum ajung sa am propria afacere de succes?”

Sa va promovati afacerea online prin SEO sau PPC?

A venit momentul sa va promovati afacerea online si nu prea stiti cum.
Exista 2 metode care va vor ajuta astfel încât sa genereti mai multi bani.
Mai exact astazi vom discuta despre celebrele metode de promovare SEO si PPC.
Ce repezinta aceste metode?

Optimizarea On-Page pentru un site poate face diferenta

Aici am să vorbesc despre SEO On-Page si pasii ce trebuie urmati pentru a obtine un site cât mai bine optimizat pentru motoarele de căutare.
Probabil ai mai auzit de termenul SEO mai exact fiind prescurtarea de la „Search Engine Optimization” acesta reprezinta optimizarea siteului pentru motoarele de căutare.

Care sunt metodele prin care ne putem promova afacerea online?

După publicarea online a unui site, indiferent de natura lui, un simplu site de prezentare sau magazin online ti-ai dori sa ai ca rezultat o creștere semnificativa a afacerii, lucru care nu se întâmpla atât de repede pe cât ți-ai dori.

Auditul gratuit te ajuta sa-ti promovezi afacerea online

Dacă cereai un audit, acum ceva timp, poate erai mai sus în motoarele de căutare cu afacerea ta online.

Ce este un audit SEO ?
 In ultima perioada am vazut pe internet tot mai multe pareri legate de un subiect si anume ca un Audit SEO de calitate ,,costa'' dacă vrei sa ai parte de servicii de calitate.

Serviciile de promovare site ne pot garanta succesul

Ce este esential sa cunoști despre promovare?

Probabil te afli aici în urma multor incercari de a cauta un raspuns sau eventual o solutie în ceea ce priveste optimizarea pentru site-ul tau sau de promovare eficienta si...ai obosit cautand.