Promovare site pentru Google Romania

Este scump sa angajezi un profesionist? Incercati angajarea unui amator si aflati ce inseamna scump.

Tabel standard informativ pentru abonamentele de promovare si optimizare

Google Local69 €

Comanda
 • Platibil o singura data
 • 3 Cuvinte cheie
 • Optimizare elemente site
 • 1 Raport

BUSINESS

 • Abonament lunar
 • Contine Google Local
 • 15 Cuvinte cheie
 • Optimizare elemente site
 • Promovare site
 • Raportare online 24/7
 • Mentenanta si intretinere
 • Securitate site

Business DEDICAT

 • Abonament lunar
 • Contine Google Local
 • Peste 100 Cuvinte cheie
 • Optimizare elemente site
 • Promovare site
 • Raportare online 24/7
 • Mentenanta si intretinere
 • Securitate site
 • Rich snippets inclus

Agentie SEO de promovare

Cere un audit SEO pentru site-ul tau, este gratuit!

Servicii complete de promovare site, trebuie doar sa urmaresti cum afacerea ta creste.

Se face dupa: Optimizare site (on-Page) se refera la procesul de activitatea desfasurata direct pe site-ul dvs.. Acest lucru este de a asigura faptul ca motoarele de cautare sunt capabile de a asocia site-ul dvs. cu cautari de cuvinte cheie potrivite pentru afacerea dvs..

Contine cateva etape: Promovare site prin Link Building, promovare cu ajutorul platformei Social Media, prin copywriting si promovare site Mix ceea ce reprezinta un ansamblul de optimizare si promovare site (impreuna cu un adevarat cocktail de cuvinte cheie) ce este analizat cu ajutorul statisticilor.

Acest mix de date ne confirma munca si ne spune unde avem de lucru. Tot aici, din analizele asupra concurentilor, vom formula “un mix de link-uri”.
Copywriting – Scriitorii nostri vor produce pentru compania dvs. urmatoarele: continut site, anunturi, comunicate de presa, articole, articole blog, profiluri Social Media. Bineinteles ca toate aceste sunt construite in concordanta cu celelalte elemente enumerate mai sus.
Intr-un alt context, se efectueaza setarile necesare pentru site, asa incat google sa observe locatia afaceririi dvs. (este vorba despre Google Local) introducerea in motorul de cautare Google Local a site-ului.
Adica: In momentul cautarii de pe un browser setat cu localitatea (IP-ul) utilizatorului, site-ul dvs. va apare ca si variant alternativa conforma cu cererea acestuia.

SeoWeb Seco va aduce o perspectiva proaspata în abordarea de marketing si de a supraveghea campania de promovare a site-ului pentru motoarele de cautare de la început pana la sfarsit, împingand limitele si pentru a sugera noi strategii pe masura ce lucram la realizarea obiectivelor dvs. – nu ale noastre.
Promovare site si optimizare pentru Google Romania
Promovare si optimizare site prin link building

Pe scurt. Ce facem?

Off Page, sau promovare in afara continutului paginior:

Construirea autoritatii site-ului sau seo link
monitorizarea concurentei
monitorizarea pozitiei in SERP a cuvintelor tinta
refacere cod sursa in functie de schimbarile algoritmului google
construirea autoritatii site-ului sau seo link: Ne referim la "link building" (construirea de legaturi catre site-ul vizat).
monitorizarea concurentei: Ne comparam cu cei mai buni din domeniul in care ruleaza afacerea descrisa in site, analizam ce au facut sa ajunga primii apoi decidem strategia de promovare.
monitorizarea pozitiei in SERP a cuvintelor tinta: urmarim evolutia strategiei de promovare.
refacere cod sursa in functie de schimbarile algoritmului google: Google isi schimba sensibil algoritmul de cautare zilnic. Odata la ceva timp suntem nevoiti sa actualizam site in functie de noile cerinte.

 Din 2010 pe piata romanesca in domeniul web design, programare, promovare si optimizare site SEOWEB SECO a castigat si castiga in fiecare zi increderea clientilor sai. Am stiut, prin transparenta si corectitudine, prin activitate si atitudine sa ne pastram clientii si sa incheiem noi colaborari si parteneriate.
 Despre promovarea si optimizarea online a site-urilor s-au scris si cu siguranta se vor mai scrie “retete de succes” si “legi de respectat”.
 Ceea ce nimeni nu poate spune este: in ce masura, respectand acestea ajungem sa avem rezultate nu numai optime ci extraordinare.
 Ce incercam sa dezvoltam, este ideea ca nu exista retete de succes strict de urmat, nu exista strategii general valabile. Fiecare site este o entitate care trebuie analizat separat. Asa cum o persoana este tratata in functie de personalitate si context, la fel si un site va fi “tratat” in functie de domeniul de activitate si concurenta, fara a ne opri la aceste aspecte insa.
 In domeniul promovarii online, orice relatie contractuala este inceputa prin analizarea situatiei initiale. Este o analiza pe care o facem tinand seama de parametri si indicatori rezultati in urma unui audit profesional. Stim astfel de unde plecam, unde vrem sa ajungem. Drumul pana acolo presupune stabilirea unei strategii de urmat, a unor bugete pentru fiecare etapa in parte si pentru proiect in ansamblul sau.
 Analizam pe termen mediu rezultatele, in asa fel incat, intr-un domeniu in permanenta schimbare, cum este mediul online, sa putem avea in timp real solutii pentru fiecare modificare pe care Google o aduce cu privire la algoritmii de cautare.

Sa va promovati afacerea online prin SEO sau PPC?

Sa va promovati afacerea online prin SEO sau PPCA venit momentul sa va promovati afacerea online si nu prea stiti cum.
Exista 2 metode care va vor ajuta astfel încât sa genereti mai multi bani.
Mai exact astazi vom discuta despre celebrele metode de promovare SEO si PPC.
Ce repezinta aceste metode?

Optimizarea On-Page pentru un site poate face diferenta

Optimizarea On-Page siteAici am să vorbesc despre SEO On-Page si pasii ce trebuie urmati pentru a obtine un site cât mai bine optimizat pentru motoarele de căutare.
Probabil ai mai auzit de termenul SEO mai exact fiind prescurtarea de la „Search Engine Optimization” acesta reprezinta optimizarea siteului pentru motoarele de căutare.

Care sunt metodele prin care ne putem promova afacerea online?

După publicarea online a unui site, indiferent de natura lui, un simplu site de prezentare sau magazin online ti-ai dori sa ai ca rezultat o creștere semnificativa a afacerii, lucru care nu se întâmpla atât de repede pe cât ți-ai dori.

Auditul gratuit te ajuta sa-ti promovezi afacerea online

Dacă cereai un audit, acum ceva timp, poate erai mai sus în motoarele de căutare cu afacerea ta online.

Ce este un audit SEO ?
 In ultima perioada am vazut pe internet tot mai multe pareri legate de un subiect si anume ca un Audit SEO de calitate ,,costa'' dacă vrei sa ai parte de servicii de calitate.

Serviciile de promovare site ne pot garanta succesul

Ce este esential sa cunoști despre promovare?

Probabil te afli aici în urma multor incercari de a cauta un raspuns sau eventual o solutie în ceea ce priveste optimizarea pentru site-ul tau sau de promovare eficienta si...ai obosit cautand.

Cat costa serviciul de promovare site?

serviciu de promovare siteValoarea unui serviciu de promovare site, in general, este  incomparabil cu construirea unei aplicatii ce functioneaza online, respectiv un site de prezentare.

Optimizare site: Important

Mai jos este un ghid ajutator pentru optimizare site, chestiuni importante din interiorul unei pagini. Acestea pot sa faca diferenta dintre pagina optimizata sau a intregului site al dvs. si concurenta.

Optimizare site: Esential

optimizare siteMai jos este un ghid ajutator pentru optimizare site, cat mai pe inteles si mai detaliat, cu factorii ce conteaza in citirea unei pagini web de catre motoarele de cautare si utilizatori. Aceasta lista este esentiala in optimizarea unei pagini web si le propun tuturor detinatorilor de site-uri sa o verifice.

Ce este (not provided) in Analitycs pentru SEO?

Google AnalyticsCe se intampla? Din punct de vedere SEO, atunci cand intra un utilizator pe site, nu ai absolut nici o idee ce termen de cautare a folosit. Aceasta incurca activitatea de promovare a unui site. Acest (not provided), nu ne lasa sa facem o analiza completa si clara a site-ului. Cautarile naturale (organice), ne-au ajutat in timp sa facem observatii si sa luam decizii in ceea ce priveste promovarea site-ului.

De unde incepe promovarea unui site?

Promovarea unui site incepe de la inceput :), odata cu inceperea constructiei lui. De cele mai multe ori se construieste un site, este publicat si apoi se cauta modalitati de promovare, firme specializate sau specialisti SEO.