Auditul gratuit te ajuta sa-ti promovezi afacerea online

Auditul gratuit te ajuta sa-ti promovezi afacerea online

Dacă cereai un audit, acum ceva timp, poate erai mai sus în motoarele de căutare cu afacerea ta online.

Ce este un audit SEO ?
 In ultima perioada am vazut pe internet tot mai multe pareri legate de un subiect si anume ca un Audit SEO de calitate ,,costa'' dacă vrei sa ai parte de servicii de calitate.
Nu oricine poate realiza un audit SEO, iar principiul în sine este complicat și necesita resurse specifice.
Care este avantajul unui audit SEO?
Firmele de profil și specialistii în domeniu, pot stabili preturi variate în funcție de acest diagnostic al site-ului. Deci știm în ce situație este site-ul nostru și evident unde vrem sa ajungem.
Se poate ca în urma unei verificări, site-ul sa nu prezinte nevoia de noi ajustari.... hmmm, oare acesta este un avantaj?
Putem lua decizii, clientii noștri pot lua decizii, în  urma unei verificari de început gratuita, mai bine zis un audit gratuit.
Ce este un Audit SEO GRATUIT?
Un audit gratuit este creat strict pentru a va arata starea în care se afla site-ul dvs în acest moment si ce trebuie imbunatatit la el, în viziunea noastră, pentru o mai buna pozitionare în lista cu rezultate a motoarelor de căutare, deci câteva indicatii de optimizare.
De aceea noi ne-am gândit sa dam oricarui client posibilitatea de a ști dacă site-ul lui are nevoie sau nu de o campanie Seo, cât de sustinuta și agresiva să fie acea campanie, sau.... poate ca este atât de bine construit, structurat și indexat încât sa nu fie nevoie de nici o campanie SEO. Tot ce trebuie făcut în acest ultim caz este sa lasam site-ul sa crească și să se dezvolte organic.
Un raport de audit intocmit de o firma de specialitate poate conține termeni specifici pe care nu toată lumea ii înțelege. O interpretare decenta se poate cere aceleiasi firme care  l-a intocmit.
Care sunt obiective noastre?
Obiectivele noastre ca firma sunt de a ne ajuta potentialii clienți sa aibă succes, atâta timp cât ei au succes, succesul ne este garantat si noua.
 Practic voi cereți un Audit care este gratuit, în urma caruia noi venim cu sfaturi la fel de gratuite pentru o mai buna functionare a site-ului dumneavoastră. Ulterior, doar în cazul în care solicitati, o optimizare sau promovare a site-ului, aceasta va fi contra cost.
Ca si echipa, activand din 2010 si pana în prezent ne putem permite sa spunem ca avem clienți care colaboreaza cu noi de când am activat si pana în prezent.
De aceea noi nu avem mereu posibilitatea de a va convinge sa ne alegeți, înțelegem ca printre atâtea oferte de optimizare va este greu sa o găsiti pe cea mai buna, însă noi va putem dovedi practic si nu prin vorbe ca noi merita toata încrederea.
Interesul nostru ca firma nu este acela doar de a va avea clienți ci sa va asiguram succesul.  Apelati cu încredere la noi cerand un Audit GRATIS.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Comentarii

  • Anna

    In primul rand un audit SEO trebuie sa contina informatii legate de starea de sanatate a siteului din punct de vedere Google. Acesta este punctul de plecare al oricarei campanii de servicii SEO.

    08, 05, 2017, 9:56 am