Servicii de mentenanta site si administrare

Este scump sa angajezi un profesionist? Incercati angajarea unui amator si aflati ce inseamna scump.
Mentenanta site preturi: echipa specializata in administrare integrala a site-ului indiferent de volumul de date introduse si/sau actualizate.

Tabel informativ cu preturi pentru abonamentele de mentenanta si administrare

M 299.00 €

 • Tarif calculat/ora lucrata efectiv
 • 5 Ore incluse in pachet
 • Timp raspuns la cerere maxim 24H
 • Tarif min./interventie 1/2h
 • Back-up site
 • Verificarea integritate site
 • Asistenta si consultanta
 • Securitate site
 • Dezvoltare site
 • Valoare minim abonament 49.55 €
Comanda

PRO 19.99 €

 • Tarif calculat/ora lucrata efectiv
 • 1 Ora inclusa in pachet
 • Intra in lucru imediat
 • Timp raspuns la cerere maxim 24H
 • Back-up site
 • Verificarea integritate site
 • Asistenta si consultanta
 • Securitate site
 • Valoare minim abonament 19.99 €
Comanda

În ce consta mentenanta si administrarea sau intretinerea periodica ?

Prin mentenanta si administrarea unui site înțelegem acțiunea prin care se dorește intretinerea periodica si actualizarea continutului unui site.
Administrarea propriului site poate reprezenta o sarcina dificila în special dacă deținem un site de tip magazin online, de aceea cel mai indicat este sa apelam la serviciile unui specialist.
Odata cu dezvoltarea continua a internetului, regulile clasice ale site-urilor sunt intr-o continua schimbare, de aceea prima regula pentru a avea un site cât mai bine optimizat ne este data de buna intretinere, corespunzatoare acestuia.
Sub aspectul optimizarii site-ului pentru motoarele de căutare serviciul de mentenanta si intretinere devin obligatorii.
Ca sa intelegem mai bine cum funcționează motorul de căutare Google în ceea ce priveste indexarea site-ului, trebuie sa stim ca odata ce a fost indexata o pagina la care ulterior au existat modificari fata de indexarea anterioara, Google va considera acea pagina mult mai relevanta pentru motorul de căutare afisand-o în topul rezultatelor astfel încât sa fie vizitata mai des.
În cazul în care nu sunt descoperite modificari în urma unor verificări succesive, Google va considera acel site ca fiind staționar, drept urmare il va vizita mai rar, iar site-ul poate pierde din acest motiv pozitii in afisarea rezultatelor cautarilor utilizatorilor pe respectivul motor de cautare.

Care sunt avantajele?

Mentenanta web include servicii pornind de la modificarea unei imagini pana la redesenarea completa a website-ului oferind avantajul supravegherii permanente si interventiei rapide.
Website-ul va beneficia de un continut actualizat , indexat corespunzător de motoare de cautare.
Veti reduce costurile lunare prin faptul ca nu aveti nevoie de un angajat care sa se ocupe de intretinerea site-ului dumneavoastra.
Veti avea parte de o prezenta online convingatoare si de o comunicare mai eficienta.
Rapiditate, Eficienta si Promptitudine.
Beneficiarea unui site perfect functional.
Un site web care este întreținut periodic va fi actualizat în permanență la standardele industriei și va funcționa întotdeauna la parametri optimi.
Oricât de bine ar fi realizat, un site are nevoie în permanență de conținut nou și actualizat cu informații la zi și corecte, în caz contrar vizitatorii o sa-si piarda repede interesul, drept urmare vor ieși de pe site si nu vor mai dori sa îl acceseze prea curând.
Mentenanta si administrarea unui site au drept scop principal oferirea unor informații complete și corecte vizitatorului, ele aduc un plus de valoare site-ului urcandu-l în topurile motoarelor de căutare si astfel generand mai mult trafic.

Agentie SEO de promovare

Cere un audit SEO pentru site-ul tau, este gratuit!

Servicii de mentenanta site si administrare Un website reprezintă cel mai important instrument de promovare al unui brand cât si al produselor si al serviciilor acestuia, de aceea serviciille ce tin de intretinerea si mentenanta aduc un plus de valoare acestuia.
Un proprietar de site este acela care va distinge si va lua masuri de durata pentru a mentine continutul site-ului în tot acest timp actualizat astfel încât sa ne fie posibila adaugarea de noi functionalitati, imaginea site-ului reflectand de fapt imaginea afacerii.
Intretinerea unui site web vizeaza modificarea sau adaugarea de continut nou website-ului care se pot face prin adaugarea de imagini, texte, linkuri precum si intervenirea in modificarea structurii website-ului. Acțiunea de intretinere a unui site trebuie sa urmareasca rank-ul acestuia care se masoara in numarul de vizitatori pe care acesta il are, de aceea este esential ca după ce un site a fost publicat online acesta sa beneficieze de servicii de intretinere site prin care respectivele pagini web sa ofere mereu informatii, servicii si produse actualizate.
Este foarte important ca site-ul pe care îl deținem sa fie actualizat constant. In cazul în care site-ul nu va beneficia de o actualizare constanta numarul de vizitatori de pe site va scadea simtitor, iar pozitionarea acestuia in motoarele de cautare va fi mai slaba.
Sunt ideale pentru orice tip de afacere a carui site-uri permite tututor clientilor sa se dedice activitatii afacerilor detinute.
Tot ce oferim noi se traduce prin suportul acordat, prin specialisti care stiu sa inteleaga nevoile dvs, ajutand la optimizarea continutului pentru o mai buna optimizare în motoarele de căutare.
Prin mentenanta înțelegem acțiunile periodice de intretinere si actualizare a continutului site-ului idiferent de cauzele care ne determina sa le efectuam. O actualizare periodica este benefică pentru sanatatea website-ul nostru.
Sub aspectul optimizarii unui site ce vizeaza motoarele de căutare, mentenanta este si va fi mereu obligatorie dacă ne dorim un site cât mai bine optimizat din punct de vedere SEO.
În urma implementarilor de servicii de mentenanta ce vizeaza website-ul tau, impactul major pe care îl va intampina acesta va fi unul de proportii uriase.
Aceste servicii sunt valabile indiferent de tipul site-ului, de platforma pe care ruleaza sau tehnologia folosita, diferentierea in functie de complexitate se va face in evaluare orara a efortului estimat la o interventie de mentenanta.