Articole SeoWeb Seco

AWB GLS Romania pentru PrestaShop 1.5, este una dintre cele mai populare solutii ecommerce disponibile gratuit online.

Comenzile ajung direct cu AWB-ul generat. In cazul unor neconcordante, acesta se poate genera din nou, de catre administratorul siteului.

Citeste mai mult ...


opencart gls awbGenerarea AWB se face printr-un singur click din administratorul magazinului, în interiorul comenzii primite de la utilizator, apoi se poate lista. Mentionam faptul ca este necesar în prealabil sa detineti un cont la GLS-Romania.

Citeste mai mult ...


serviciu de promovare siteValoarea unui serviciu de promovare site, in general, este  incomparabil cu construirea unei aplicatii ce functioneaza online, respectiv un site de prezentare.

Citeste mai mult ...


Incerc sa raspund la intrebarea, “Ce inseamna sa ai un magazin online ieftin?” , sau “Cum calculam daca merita sa platim pretul unei aplicatii de tip magazin online?”
Noi am mers pe ideea venita dintr-un motto: “Este scump sa angajezi un profesionist? Incercati angajarea unui amator si aflati ce inseamna scump.”  Consideram ca se aplica si in cazul unui magazin online.

Citeste mai mult ...


Seoweb Seco S.R.L.  este o socitate comerciala cu capital integral privat ce se ocupa cu crearea de aplicatii online la cerere. Produsul Shopmic sau magazin online la cheie a fost creat in concordanta cu cererile clientilor nostrii in timp.

Citeste mai mult ...