Articole SeoWeb Seco

Similar SEO, exista doua elemente de baza pentru mass-media social: in interiorul site-ului (on-page) si in afara (offsite). In scopul de a stabili in mod corespunzator dezvoltarea unei campanii media social, ambele elemente trebuie sa fie prezente.

Citeste mai mult ...


In aproximativ 2 ani, companiile care nu au dezvoltata o startegie social media, chiar daca sunt jucatori importanti in domeniul lor de activitate, vor fi depasite de cele care isi vor pune la punct aceasta strategie.

Semnalele Sociale au devenit de o importanta primordiala pentru stabilirea noilor reguli in clasamentele Google . Desi, dupa parerea mea, valoarea link-urilor in stabilirea clasamentului Google nu va disparea definitiv, semnalele sociale, vor depasi prin efectele directe si indirect pe care le au ca si importanta, devenind un factor definitoriu.

Citeste mai mult ...


A fost o perioada cand antreprenorii cumparau nume de domenii care se potriveau cuvintelor cheie alese. Aceasta este cunoscuta sub denumirea de “Strategia Potrivirii exacte a domeniilor”. Motivul acestei strategii este includerea de cuvinte cheie in numele domeniului, crezandu-se ca astfel se va usura activitatea de indexare pe acele cuvinte cheie in special.

Citeste mai mult ...


Ganditi-va la vizitatorii dumeavoastra – atunci cand srieti un articol, trebuie sa o faceti gandindu-va in principal la publicul care il va citi. Scrieti continut in conformitate cu nevoile acestora, si nu cu nevoile dumneavoastra. Continutul trebuie sa fie focusat  asupra unui public tinta, fara a incerca sa se adreseze si altei nise de vizitatori.

Citeste mai mult ...