Articole SeoWeb Seco

Dupa infiintarea unui site perfect functionalDupă infiintarea unui site perfect functional, urmeaza etapa de promovare a acestuia.
Multi înțeleg prin promovare, publicarea lui doar în spatiul social media, ceea ce este total greșit.
Bineințeles ca social media este responsabila intr-o oarecare masura de succesul multor afaceri online, însă cu toate acestea, metoda aleasa trebuie gandita înainte de a o aplica.
Se întâmpla deseori ca varianta abordata sa nu se potriveasca perfect tuturor site-urilor existente.

Citeste mai mult ...


articole si comunicate de presaNu o data, in procesul de optimizare ne-am lovit de necesitatea de a concepe articole si comunicate de presa. Astazi vom trata acea activitate de scriere a comunicatelor de presa. Cum scriem un comunicat de presa? De ce anume trebuie sa tinem seama cand realizam un comunicat? Care sunt regulile? Pentru ce scriem un comunicat?

Citeste mai mult ...


servicii de mentenantaO prezenta online este vitala indiferent de compania pe care o detineti fie ea mica sau mare.
Pentru a defini imaginea virtuala a afacerii, vei avea nevoie atat de servicii de mentenanta cât si de administrare site.
Odata cu lasarea site-ului în mediul online, cu siguranta vi-l doriți dinamic, actualizat cu noi informații, și nu în ultimul rând actualizat în ceea ce privește noile tendinte de design și functionalitate.

Citeste mai mult ...


promovare seoDespre așa zisul specialist SEO am vorbit si în articolele precedente, dar vad ca întâlnesc în mediul online tot mai multe intrebari ca ''In ce masura este indicat sa apelem la serviciile unui specialist SEO ?'' si ''Cum pot sti ce firma de SEO sa aleg'' , astfel încât ma simt dator sa lamuresc toate aceste întrebări. Oricum vor trebui lamurite mai devreme sau mai târziu, așa ca de ce nu acum?

Citeste mai mult ...


promovare site seo si social mediaOdata cu infiintarea unei afaceri online sa nu te aștepți ca aceasta sa se bucure de un succes prea mare dacă nu o si promovezi. De aici vine intrebarea pe care si-o pune orice interprinzator : ”Cum ajung sa am propria afacere de succes?”

Citeste mai mult ...