Articole SeoWeb Seco

seoOrice afacere trebuie sa aibă în vedere existența în mediul online iar pentru aceasta este necesara existența unui site dedicat afacerii respective.
Problema ulterioara si provocarea pentru orice deținător de afacere o reprezinta promovarea online.
Strategiile de promovare au la baza pasii de urmat astfel incat traficul generat pe site și rata de conversie din vizitatori în clienți sa fie cât mai mare.

Citeste mai mult ...


Cinci pasi pentru un articol de succesCum ar trebui sa sune un articol pentru a avea succes?
Activitatea de scriere a unui articol implica mult mai multe alte activitati. Deși la prima vedere poate părea simplu, în realitate nu e chiar așa.
Inainte de a te apuca sa scrii un articol chiar dacă domeniul din care face parte articolul iti este foarte familiar, se recomandă întotdeauna să ai la îndemână câteva surse de informare.

Citeste mai mult ...


Cum se realizeaza o optimizare site corespunzatoareDacă dețineti o afacere sau aveti în plan sa deschideti una, cu siguranta o promovare în mediul online a acesteia iti va da ceva bătăi de cap, mai ales in cazul in care nu exista posibilitatea de a apela la un specialist.
În ziua de astăzi un website este indispensabil oricarei afaceri.

Citeste mai mult ...


Sugestii pentru a scrie continut optimizat pe blogDacă ai ajuns pana aici, înseamnă ca te intereseaza promovarea online.
Atunci când începi o afacere în mediul online, vei încerca pe cât posibil sa abordezi strategii de marketing care sa-ti aducă cât mai mult trafic pe site.
Astăzi ne vom indrepta atenția catre succesul online prin abordarea unei strategi de marketing prin continut.

Citeste mai mult ...


Dupa infiintarea unui site perfect functionalDupă infiintarea unui site perfect functional, urmeaza etapa de promovare a acestuia.
Multi înțeleg prin promovare, publicarea lui doar în spatiul social media, ceea ce este total greșit.
Bineințeles ca social media este responsabila intr-o oarecare masura de succesul multor afaceri online, însă cu toate acestea, metoda aleasa trebuie gandita înainte de a o aplica.
Se întâmpla deseori ca varianta abordata sa nu se potriveasca perfect tuturor site-urilor existente.

Citeste mai mult ...