Articole SeoWeb Seco

Cum se realizeaza o optimizare site corespunzatoareDacă dețineti o afacere sau aveti în plan sa deschideti una, cu siguranta o promovare în mediul online a acesteia iti va da ceva bătăi de cap, mai ales in cazul in care nu exista posibilitatea de a apela la un specialist.
În ziua de astăzi un website este indispensabil oricarei afaceri.

Citeste mai mult ...


Sugestii pentru a scrie continut optimizat pe blogDacă ai ajuns pana aici, înseamnă ca te intereseaza promovarea online.
Atunci când începi o afacere în mediul online, vei încerca pe cât posibil sa abordezi strategii de marketing care sa-ti aducă cât mai mult trafic pe site.
Astăzi ne vom indrepta atenția catre succesul online prin abordarea unei strategi de marketing prin continut.

Citeste mai mult ...


Dupa infiintarea unui site perfect functionalDupă infiintarea unui site perfect functional, urmeaza etapa de promovare a acestuia.
Multi înțeleg prin promovare, publicarea lui doar în spatiul social media, ceea ce este total greșit.
Bineințeles ca social media este responsabila intr-o oarecare masura de succesul multor afaceri online, însă cu toate acestea, metoda aleasa trebuie gandita înainte de a o aplica.
Se întâmpla deseori ca varianta abordata sa nu se potriveasca perfect tuturor site-urilor existente.

Citeste mai mult ...


articole si comunicate de presaNu o data, in procesul de optimizare ne-am lovit de necesitatea de a concepe articole si comunicate de presa. Astazi vom trata acea activitate de scriere a comunicatelor de presa. Cum scriem un comunicat de presa? De ce anume trebuie sa tinem seama cand realizam un comunicat? Care sunt regulile? Pentru ce scriem un comunicat?

Citeste mai mult ...


servicii de mentenantaO prezenta online este vitala indiferent de compania pe care o detineti fie ea mica sau mare.
Pentru a defini imaginea virtuala a afacerii, vei avea nevoie atat de servicii de mentenanta cât si de administrare site.
Odata cu lasarea site-ului în mediul online, cu siguranta vi-l doriți dinamic, actualizat cu noi informații, și nu în ultimul rând actualizat în ceea ce privește noile tendinte de design și functionalitate.

Citeste mai mult ...