Categoria: webdesign

Client: API Converter PDF/IMG to ZPL
Sectiuni: php, Mysql, javascript
Info: API Converter PDF/IMG to ZPL.
Site: API Converter PDF/IMG to ZPL

Document PDF sau o imagine în format ZPL
 Ai putea avea nevoie să transformi un document PDF sau o imagine în format ZPL dacă dorești să imprimi etichete pe o imprimantă Zebra.
 ZPL (Zebra Programming Language) este un limbaj de control pentru imprimante utilizat de imprimantele Zebra pentru a produce etichete cu coduri de bare și alte printuri termice.
 Prin convertirea unui document sau a unei imagini în ZPL, poți garanta că rezultatul va fi compatibil cu imprimanta ta Zebra și va produce rezultatele dorite.
Transformi imaginile în formatul WebP sau AVIF
Este posibil acum să transformi imaginile în formatul WebP sau AVIF pentru a reduce dimensiunea fișierelor în timp ce se păstrează calitatea acesteia.
 * WebP este un format de imagine modern dezvoltat de Google, care oferă o compresie superioară fără pierderi calitative pentru imaginile pe web.
 * AVIF (AV1 Image File Format) este un nou format de imagine ce utilizează codec-ul video AV1 pentru comprimarea imaginilor. Acesta a fost proiectat să fie o alternativă la formatele de imagine existente precum JPEG, PNG și WebP, oferind o compresie și o calitate a imaginii îmbunătățite. AVIF a fost dezvoltat de Alliance for Open Media, un grup de companii și organizații dedicate dezvoltării de codec-uri video și de imagine.

API Converter PDF/IMG to ZPL