Categoria: webdesign

Client: Vanzari en gros Denda Vivas
Sectiuni: php, Mysql, javascript
Info: Denda Vivas importator produse, vanzari en gros .
Site: Vanzari en gros Denda Vivas

Denda.ro este un nou magazin online in care am incercat sa concentram ofertele a diferiti producatori, unii de marca, altii care asteapta sa fie descoperiti pentru a ajunge mai usor la consumatorul final.
Denda.ro este un magazin online al carui scop este vanzarea en gros, motiv pentru care ne adresam exclusiv persoanelor juridice cu intentia de a usura pentru acestia procesul de vanzare.
In cadrul magazinului regasim produse atat pentru adulti cat si pentru copii, structurate si grupate in functie de producator, in functie de aspectul vietii cotidiene careia se adreseaza. Prin urmare exista produse pentru ingrijire personala, pentru bucatarie, produse generice pentru casa, cadouri, daca va lipseste inspiratia intr-un asemenea moment.
Nu sunt de neglijat nici ofertele destinate vacantelor sau unor perioade importante din an, si aici ne referim la produsele de Craciun , Valentine’s Day sau Paste.
Oferim clientilor nostri produse la pret de furnizor, iar permanent afisam cele mai avantajoase oferte in rubrica “Hot deals”.
Este posibil ca un produs sa il regasiti in mai multe categorii, si asta doar pentru ca am incercat sa venim in intampinarea clientilor nostri pentru a gasi si comanda mai repede produsul dorit.
Un avantaj notabil pentru denda.ro este faptul ca afiseaza in timp real stocul disponibil si pretul in functie de cursul valutar pentru fiecare produs.

Denda Vivas importator produse, vanzari en gros