Categoria: promovare

Client: Complex Hotelier Pidghiria
Sectiuni: php, Mysql, javascript
Info: Cazare Bukovel Ucraina, Complex Hotelier Pidghiria, rezervare.
Site: Complex Hotelier Pidghiria

Complexul Hotelier Pidghiria reprezinta o oaza de pace si liniste si pune la dispoziție diverse facilitati cu scopul de a le transforma sederea turistilor intr-una cât mai placuta.
Intr-un astfel de loc superb timpul pare sa se opreasca în loc pentru ca noi sa avem ocazia a ne putea bucura de peisajul de poveste la poalele Muntilor Carpati.
Natura ne va incanta prin simplitatea si frumusețea sa si ne va surprinde la fiecare pas parcurs prin acest loc minunat plin de povesti frumoase.

Înainte de a va orienta către o astfel de statiune de schi cum este Bukovel-ul trebuie sa cunoaște-ti câteva aspecte legate de aceasta si anume faptului ca reprezinta una dintre cele mai populare stațiuni de schi din Munții Carpați Ucraineni si este situata la regiunea Ivano-Frankivsk (provincia) din vestul Ucrainei.

Complexul Hotelier Pidghiria pune la dispoziție spatii de cazare bine dotate ce au în vedere satisfacerea cerinţelor de confort, rafinament si funcţionalitate ale celor mai exigenţi clienţi ai nostri.

Cazare Bukovel Ucraina, Complex Hotelier Pidghiria, rezervare