Categoria: webdesign

Client: Motor de cautare magazine online
Sectiuni: php, Mysql, javascript
Info: GIGO motor de cautare magazine online.
Site: Motor de cautare magazine online

Un motor de căutare precum este Gigo are în vedere indexarea unui număr consistent de pagini web,  prin intermediul cărora realizam căutari pe diferite expresii pe care le introducem în momentul cautarilor.
În cazul în care navigati pe internet cu siguranta ați folosit cel putin un motor de căutare existent si știți despre ce este vorba.

În funcție de cuvintele folosite motorul de căutare are capacitatea de a găsi un numar însemnat de rezultate mai mic sau mare ce vor fi sortate în funcție de popularitatea si calitatea paginilor web.
Ceea ce îl diferentiaza pe Gigo de restul motoarelor de căutare de pe piata este capacitatea lui în ceea ce priveste afisarea publicitatii platite.

Publicitatea platita pe un astfel de motor de căutare cum este Gigo va da posibilitatea tuturor celor ce dețin o afacere si doresc o promovare inteligenta si de durata a website-urilor sa poate fi realizata prin achiziționarea de pachete ce contin diferite expresii si cuvinte cheie în scopul creşterii vizibilităţii afaceri propri.

GIGO motor de cautare magazine online