Unelte pentru promovarea site-urilor

Unelte pentru promovarea site-urilor

Ce tip de unelte ajuta in promovarea site-urilor? In primul rand sunt website-uri ce catalogheaza site-uri pe internet, fiind puse in categorii cu descriere vizuala sau nu si un link catre site-ul respectiv.

Acest tip se numeste director web si contine categorii si subcategorii unde sunt introduse site-uri la cererea detinatorilor. Printre cele mai cunoscute dintre acestea este dmoz.org si este considerat poate cel mai puternic de pe web.

O altfel de “unealta”, este site-ul de tipul director de articole. Acest tip de site ajuta editori liberi ce doresc sa discute despre diferite subiecte, produse sau servicii proprii pentru a le promova. In general, cu ajutorul acestui tip de site-uri trimitem legaturi catre adresa dorita.

Aici este de mentionat faptul, ca de obicei, aceste tipuri de site-uri au o valoare mica din punct de vedere al promovarii seo. Tot in aceasta categorie se pot include si site-urile de Comunicate de presa.

Cu ajutorul acestora, se pot publica diferite evenimente in interiorul unei companii, anunturi de lansari de firme, brand-uri, produse noi sau promotii. Cele trei tipuri de metode de promovare online, este bine sa mearga impreuna si sa fie strans legate deoarece, cu timpul, acestea vor reprezenta imaginea dvs online.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii