Avantajul promovarii unui site

Ce avantaje sunt in cazul in care un site este promovat si optimizat prin SeoWeb Seco?

Incerc sa raspund la aceasta intrebare cat mai simplu si pe scurt deoarece a devenit tot mai frecventa din partea noilor clienti ai firmei noastre. In primul rand optimizarea site-ului face codul sursa sa devina conform cu ultimele cerinte Google.

Apoi meta tag-urile se optimizeaza in conformitate cu continutul site-ului, cerintele si strategia aplicata. Tot aici se lucreaza la optimizarea imaginilor, descrierea lor prin alt text si title.

Conectarea site-ului la conturile clientului de social media cum ar fi Facebook, Twitter, Google Plus …. .

Conectarea site-ului la conturile clientului Google Webmaster Tools si Google Analytics. In al doilea rand se publica comunicate de presa si se scriu articole despre produse, servicii, firma. Se introduce site-ul in directoare web reprezentative asa incat sa fie indexat corect. Toate aceste lucruri se fac in concordanta cu statisticile si urmarind concurenta, asa incat se realizeaza un mix de link-uri utile catre servicii, produse sau diferite pagini din site, care impreuna fac sa creasca autoritatea site-ului si implicit promovarea lui in primele rezultate ale cautarii pe Google.

Pana cand va avea efect optimizarea? Optimizarea unui site, va incepe sa aibe efect pozitiv imediat, si va continua cel putin 12 pana la 24 de luni.

Cat timp va avea efect promovarea? Promovarea unui site, isi va incepe efectul pozitiv dupa 2 pana la 3 luni, va continua un timp indelungat, dar in functie de concurenta va ramane sau nu in topul cautarilor.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii