Marketing-ul de continut

Site-ul sau blogul dvs., fiind un loc de intalnire pentru industria de nisa, (asa cum se mai spune in „Gandeste ca un editor”) este bine de stiut ca ceea ce trebuie scris este ceea ce oamenii doresc sa citeasca, nu ceea ce vrei tu sa scri.

Daca doriti ca eforturile depuse in campania de marketing asupra continutului sa aiba rezultate, trebuie sa intelegeti de la inceput un lucru foarte important: nu dvs. sunteti subiectii acestei campanii.. Nu este vorba despre compania dumneavoastra! Nu este vorba despre produsul dumneavoastra! Nu este vorba despre locul de munca! Niciodata nu veti fi parte din aceasta ecuatie!  Si in momentul in care veti  incerca sa intrati in procesul de marketing, sa il adaptati persoanei dvs., atunci veti constata ca ati pierdut increderea cititorilor, si in consecinta ati pierdut un potential client. Repetati constant: Ei sunt subiectii, ei sunt importanti! Nu dvs.! Acesta este marketing-ul de continut.

Nu va ganditi la vanzare, si nici la publicitate. Daca doriti vanzari si publicitate, foarte bine, dar nu incercati sa faceti publicitate pentru cresterea vanzarilor folosind ca parghie marketing-ul de continut. Intotdeauna  scrieti pentru cititor!

Continutul dvs. trebuie sa aiba intotdeauna audienta in minte, ceea ce inseamna -  nevoile lor. Marketing-ul de continut trebuie sa ofere ceva valoros oamenilor....ei vor sa citeasca despre preocuparile lor,gandurile si asteapta sa-si clarifice anumite incertitudini. Deci, intrebati-va ce priveste si incanta publicul..... iata punctul dumneavoastra de plecare.
Valentin Secosan
Scris de: la:

Comentarii

  • coco

    multumesc pentru raspuns, te rog sa nu mai pui link in comentariu, in mod normal acestea nu sunt acceptate. De aceea am facut o mica modificare la comentariul tau.

    01, 09, 2013, 6:32 am
  • Totul ieftin

    Interesant si instructiv articolul dumneavoastra! Este bine sa gasesti informatii originale si variate. Ca tot vorbeam de varietate, pentru cei interesati, am gasit un site cu articole generale - imbracaminte, pastile de slabit, electronice si tot felul de alte lucruri la preturi foarte mici, dar de o calitate buna. Ce este interesant pe acest site este faptul ca aduna la un loc toate reducerile din magazinele online de pe piata, chiar si cele ale unor branduri renumite: bazargorj.ro

    31, 08, 2013, 6:32 pm