Twitter crestere cu 42 la suta

Inainte de Craciun, Twitter a anuntat prin intermediul contului sau oficial ca serviciul are acum mai mult de 200 de milioane de utilizatori activi lunar.

Aceasta reprezinta o crestere de 42 la suta, in dimensiunea bazei sale de utilizatori activi in cadrul unui an, o crestere destul de impresionanta pentru un serviciu ce este deja popular. In martie, la sase ani de la lansare, compania a anuntat ca a trecut de 140 milioane utilizatori activi, cu 340 milioane tweet-uri pe zi, raportand acum 200 de milioane utilizatori activi, pe Twitter, si 400 de milioane tweet-uri pe zi in functie de cele mai recente informatii impartasite, conform CEO-ul Twitter Dick Costolo.

Twitter avea 100 de milioane de utilizatori activi lunar in septembrie 2011. Asta inseamna ca societatea a crescut cu 100 la suta in privinta numarului de oameni care au acces de utilizare la acest serviciu, cel putin o data la fiecare 30 zile pe o perioada care acopera un an si trei luni.

Cu toate aceste, twitter mai are mult pana la peste un miliard de utilizatori Facebook activi lunar, in schimb se pare ca merge in tandem de crestere cu LinkedIn și Google plus.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii