Optimizarea site-ului si titlul paginii

Optimizarea site-ului si titlul paginii

Cel mai important element pentru optimizare site on-page este titlul paginii, potrivit datelor de la SEOmoz.

Titlul paginii este descrierea paginii web care apare in partea de sus a browser-ului (sau in file,  daca aveti mai mult de o fereastra deschisa in browser-ul dvs.):

Titlurile paginilor sunt una dintre cele mai eficiente metode de a indica continutul unei anumite pagini, si sunt, de asemenea, o componenta-cheie luata in considerare atunci cand dezvoltam o campanie SEO. Concret, urmati aceste reguli atunci cand creati titluri de pagina pentru paginile dvs. de destinatie: Pastrati-l scurt.

Motoarele de cautare, in general, arata numai primele 60-70 de caractere in rezultatele de cautare, iar titlul paginii dvs. nu trebuie sa descrie complet  continutul sau  oferta promovata. In schimb, trebuie sa se concentreze pe cuvinte cheie, prin eliminarea oricaror cuvinte inutile. Dar asigurati-va ca este, de asemenea, usor de citit si clar, oferind informatii sufuciente privind continutul paginii.

Includeti mai intai cuvinte cheie de inalta calitate. Motoarele de cautare pun mai mult accent pe cuvinte cheie care apar in stanga titlului paginii. Din acest considerent, titlul paginii ar trebui sa inceapa cu cuvintele cheie cele mai importante, si sa includa ulterior pe  cele mai putin importante. Utilizati conceptul de “conducte verticale”  privind separarea  frazei. Aceasta este o practica buna, deoarece ajuta motoarele de cautare sa sparga fraza sugerata rezultand un ansamblu de cuvinte cheie care merg impreuna.

De exemplu, veti observa ca noi folosim o conducta verticala in titlul paginii acestui blog ("Blog SeoWeb Seco | Promovare site, optimizare"). Nu includeti neaparat numele companiei dvs. in fiecare titlu de pagina. Ar trebui sa tintiti optimizarea paginilor de destinatie pentru vizitatori de cautare pe termen lung, care cauta pur si simplu informatii cu privire la un subiect si care nu au auzit neaparat de compania dvs..

Nu va faceti griji - chiar daca “omiteti” numele companiei dvs., veti obtine un rank mai bun pentru cautarile de marca din cauza numelui de domeniu radacina si datorita autoritatii paginii site-ului  dvs.  Nu e nevoie sa investiti valori in lucrurile pentru care aveti rank deja .

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii