Shopmic un magazin online ieftin

Incerc sa raspund la intrebarea, “Ce inseamna sa ai un magazin online ieftin?” , sau “Cum calculam daca merita sa platim pretul unei aplicatii de tip magazin online?”
Noi am mers pe ideea venita dintr-un motto: “Este scump sa angajezi un profesionist? Incercati angajarea unui amator si aflati ce inseamna scump.”  Consideram ca se aplica si in cazul unui magazin online.

Ca sa pot raspunde, cel mai bine, este sa incep cu o intrebare ajutatoare:
Ce face acest magazin pentru mine?
In primul rand trebuie cercetat daca are functionalitati care-mi sunt necesare vanzarii de produse, daca pot sa promovez produse si in ce mod, daca se pot face promotii temporare sau nu, iar acestea odata identificate, daca imi arata timpul ramas pana la exiprare pentru fiecare promotie. Bineinteles ca despre tot ce vorbesc in aceasta prezentare,  Shopmic magazin online la cheie, detine aceste facilitati.
Module de promovare ale produselor pentru pagina principala, module de promovare pe pagina produselor si in alte zone sunt si ele prezente.
Posibilitatea de a scrie articole despre produse sau chestiuni complementare cu acestea. Administrarea paginilor site-ului cum ar fi (“Despre noi”,  “Termeni si conditii”, si alte pagini care se pot adauga).
In principal aplicatia este construita in functie de cereri ale clientilor nostrii pe parcursul timpului, din 2010 si pana azi, cand am inceput. In general, in cazul unui client ce detine o aplicatie Shopmic si se adreseaza catre noi cu o cerere de dezvoltare a aplicatiei, aceasta este gratuita.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii