Shopmic sau magazin online la cheie

Shopmic sau magazin online la cheie

Seoweb Seco S.R.L.  este o socitate comerciala cu capital integral privat ce se ocupa cu crearea de aplicatii online la cerere. Produsul Shopmic sau magazin online la cheie a fost creat in concordanta cu cererile clientilor nostrii in timp.

Sectiunile de administrare ale magazinului contin fiecare cate un videotutorial pentru o mai buna cunoastere a aplicatiei.

O scurta prezentare a magazinului:

Headerul (partea de sus a siteului) contine: Menu utilizator, Logo, cautare, termeni, contact telefon, cos de cumparaturi cat si  Menu principal.

Pagina principala poate sa contina: Slider administrabil, produse recomandate administrabile si cele mai vandute produse.

Categorii si subcategorii produse, contine: Categorii si subcategorii, Filtrare pret (asc/desc), Filtrare producatori, Filtrare interval preturi.

Pagina principala a produsului: imagine principala + imagini secundare, denumire produs, review-uri, comentarii, votare, producator, unitatea de masura s.a. cat si pret/promo si contor de timp promo acolo unde este cazul de promotii temporare.

Pagini aditionale magazinului: Blog (sistem de articole) cat si Pagini (Termeni, Despre, ...).

O scurta prezentare a administrarii:

  1. Sectiunea Comenzi Online
  2. Sectiunea Produse in Magazin
  3. Sectiunea Articole (Blog)
  4. Configurari
  5. Setari Generale Magazin
  6. Sectiunea Detalii Firma
  7. Pagini cu Informatii
  8. Sectiunea Slider (supe administrabil)
  9. Sectiunea Utilizatori

 Oferta: Shopmic sau magazin online la cheie

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii