Promovare site, similar promovare Google

Promovare site, similar promovare Google

De ce promovarea unui site este similara cu promovarea site-ului pe motorul de cautare Google?

Este simplu: Cautarile principale, facute de catre utilizatori, folosesc motorul de cautare Google, indiferent daca este sa ne uitam local sau international. Instrumentele necesare pentru promovarea Google a unui site sunt: Un cont personal pe Google, adica un gmail la care apoi sa folosim: Google plus, WebmasterTools, Google Analitycs si dupa caz Google AdWords.

 

  • Google Plus ne ajuta sa transmitem date personale si datele de autor al site-ului nostru, apoi se poate crea o pagina in interiorul Google plus cu denumirea firmei respectiv locatia si/sau detalii ale site-ului.
  • WebmasterTools ajuta la transmiterea datelor site-ului nostru catre Google si aici avem cateva rapoarte privind functionalitatea site-ului.
  • Google Analitycs este cel mai bun monitor gratuit al site-ului. Aici vedem traficul detaliat, putem crea rapoarte detaliate in functie de conditiile impuse de noi si se poate urmari monetizarea site-ului.
  • Google AdWords – promovare Google conform dorintelor noastre (acest serviciu de promovare este contra cost in sistem pay per click sau PPC).

Primele trei puncte sunt esentiale pentru inceputul promovarii site-ului pe Google si trebuie urmarite permanent de catre detinatorii de site-uri.

Concluzie:

Pentru a avea un site corect indexat si promovat pe Google, trebuie in primul rand, sa ai posibilitatea de a transmite corect datele catre Google, prin harti, informatii detaliate ale autorului site-ului si informatii privind locatia afacerii respective dupa caz.
Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii