Oportunitati de promovare site

Toti detinatorii unui site, dorim sa avem site-ul promovat, pe prima pozitie in motoarele de cautare, in mod special Google, in functie de cuvintele cheie vizate de catre activitatea sau produsele noastre. Acest lucru nu se intampla, nu oricine poate sa fie pe primul loc, atunci ar insemna sa stam toti acolo :) . Propunerea mea este sa vedem ce este esential pentru a tinti aceasta pozitie; asta nu inseamna ca daca facem si ajungem pe primul loc. Nimeni nu poate garanta primul loc. Cine promite promovare site pe primul loc in Google, minte.

 

Oportunitatile de promovare site:

 

  • Scrie articole si publica-le pe site-uri de specialitate: minim 300 de cuvinte, sa nu contina mai mult de 2-3 linkuri intr-un articol, sa fie original, sa nu induca in eroare sa fie cat mai clar si la obiect;
  • Inscrie site-ul in directoare web cu reputatie (majoritatea sunt gratuite);
  • Conecteaza-ti site-ul la Social Media (Twitter, Facebook, Google+).

Ai facut cele de mai sus? S-a imbunatatit potitia site-ului tau in motoarele de cautare? Daca se considera ca mai este destul de mult de parcurs,.. apeleaza la servicii de promovare site sau la persoane care macar lucreaza in domeniu, deoarece inseamna ca aveti ceva concurenta in domeniu si aveti nevoiede mai multe arme.

Concluzie: Nu lasati un site la voia intamplarii, el nu va creste si nu va aduce profit. Apelati la servicii de promovare site pentru ca afacerea dvs. sa devina profitabila.
Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii