Promovare site prin legaturi devine ineficienta?

Promovare site prin legaturi devine ineficienta?

Avand in vedere efectul tot mai mic din utimul timp, al promovarii prin legaturi (link-uri) ce vin dinspre directoare web sau directoare de articole, catre site-ul nostru, ne face sa spunem ca aceasta activitate: promovare site prin legaturi, incepe sa devina din ce in ce mai putin eficienta.

La prima vedere, … ,  asa pare. Totusi, analizand site-uri ce sunt optimizate, se observa ca cele care cresc in rezultatele de cautare, sunt cele care isi promoveaza brand-ul in primul rand si apoi produsele sau serviciile prezentate in website.

Acestea merg mana in mana cu legaturi naturale ce fac trimitere catre produse sau servicii. O unealta, ce poate sa ajute in descoperirea de legaturi nenaturale catre site-ul dvs., este: removeem.com, aici este bine de stiut ca textul ancora ce reprezinta brand-ul (numele site-ului, numele firmei sau numele domeniului), poate sa fie ca rezultat cu culoarea rosie ceea ce este un lucru bun. In cazul in care o expresie sau cuvant cheie este in aceasta situatie, trebuie urgent sa schimbati acest fapt. removeem.com: furnizeaza valori de domenii radacina (unique linking domain), total legaturi unice (unique links), si mozRank (authority measurement) pentru fiecare ancora text utilizata in legaturi catre site-ul dumneavoastra. Aceste concluzii nu spun ca promovarea este pe duca, se poate face in continuare prin construirea de legaturi catre website. Importanta este ca aceste legaturi sa fie naturale.

Concluzie:

Promovare site prin legaturi se mai poate face, dar ar fi bine, ca cei ce o fac, sa aibe macar cunostintele de baza despre marketing. Acest lucru este necesar pentru a face o promovare naturala cu trimitere catre site si nu pur si simplu textul ancora sa fie acelasi cu expresia cheie vizata.
Valentin Secosan
Scris de: la:

Comentarii

  • Convertor Valutar

    Citind despre Promovare site prin legaturi devine ineficienta? ... mi-a dat seama cate mai am de stiut.

    05, 03, 2014, 12:08 am
  • taman.ro

    oameni, care cred că ar fi într-adevăr aprecia conținutul. Vă rugăm să-mi spuneți. Mulțumesc

    02, 11, 2013, 9:07 pm