Promovare prin articole online

Promovarea unui site se poate face prin publicarea de comunicate de presa si articole cu ajutorul site-urilor de presa sau a unui director de articole online.

Ce trebuie stiut pentru alegerea unui site de articole? In general, site-urile de acest fel sunt mai slabe din punct de vedere al autoritatii online (nu se refera la PageRank) si de aceea trebuie analizate inainte de a trimite articolul spre publicare. Un alt criteriu de alegere este si relevanta site-ului.

Adica: in cazul in care doresc sa scriu ceva despre produse auto sau piese auto, nu este bine de ales un site, in care principalul subiect este constructii sau web design. Mai sunt si site-uri care au categorii pentru articole si atunci este bine de vazut daca site-ul nostru, cel despre care dorim sa scriem, se poate incadra bine in vreuna dintre categorii. In cazul in care categoria nu este clara, este mai bine sa nu ne angajam cu acel site.

Ce ar trebui sa scriem?

Pe cat de diverse sunt metodele de a scrie un articol, pe atat de greu vine uneori inspiratia de a da publicului larg un articol valoros, adica, relevant, sa raspunda la intrebarile sau cautarile vizitatorului. Acestea, sunt lucruri, ce depind de fiecare editor, scriitor sau autor, de priceperea si inspiratia lui. Mai stim ca sunt firme de marketing ce se ocupa de crearea imginii online pentru firma sau brand-ul dumneavoastra, aici e bine de analizat cu foarte mare atentie: cine sunt, de unde si ce portofoliu au aceste firme inainte de a plati aceste servicii.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii