Mentenanta site si Administrare

O prezenta online este vitala indiferent de compania pe care o detineti fie ea mica sau mare.
Pentru a defini imaginea virtuala a afacerii, vei avea nevoie atat de servicii de mentenanta cât si de administrare site.
Odata cu lasarea site-ului în mediul online, cu siguranta vi-l doriți dinamic, actualizat cu noi informații, și nu în ultimul rând actualizat în ceea ce privește noile tendinte de design și functionalitate.
In cazul în care alegeți ca site-ul pe care îl detineti sa fie constant actualizat va creste interesul vizitatorilor pentru a reveni periodic pe site pentru a descoperi noutatile aduse de tine.

Cei mai multi considera ca după realizarea site-ului propriu, toata activitatea s-a incheiat cu succes. Nimic mai fals, o lipsa a intretinerii si administrarii unui site, poate duce în timp la pierderea vizitatorilor. Nimeni nu va accesa un site care ofera informații invechite, care nu mai sunt de actualitate, și ne referim aici nu numai la informațiile postate în continutul site-ului cât și la cele ce privesc datele de contact ale proprietarilor respectivului site.
În procesul de mentenanta se urmaresc performantele existente ale website-ului pe baza cărora se vor implementa o serie de strategii privind imbunatatirea acestor performanțe online având în vedere și o dezvoltare ulterioara a site-ului.
Este posibil ca la publicarea unui site sa constatam ca din contructie, anumite cerinte ale clientului nostru duc la o încărcare defectuasa, lucru care trebuie remediat în cel mai scurt timp, pentru a asigura condiții optime de funcționare. Sa nu uitam ca viteza de încărcare a site-ului este și una din cerintele care trebuie indeplinite arunci când se ia în considerare un proces de optimizare pentru o startegie SEO.
Orice site poate fi supus atacurilor hackerilor, de aceea pentru a evita un posibil atac vom opta pentru un program de mentenanta si administrare site, în cadrul caruia, în funcție de specificul fiecarei platforme se recomanda un back-up a bazei de date la un interval de timp.
Ce presupune administrarea si mentenanta unui site web?
În primul rand trebuie sa stim ca administrarea si mentenanta unui site web presupun cunoasterea tendintelor de design actuale, cunoștințe PHP, MySql cât si cele de Javascript.
Prin administrarea si mentenanta unui site vom reduce costurile de angajare a unui programator web.

Avantajele serviciilor de intretinere site
Reducerea costurilor in comparatie cu angajarea unui programator
Promptitudine Rapiditate si Eficienta
Un website curat si actualizat
Monitorizarea site-ului si a rezultatelor in motoarele de cautare

În urma implementarilor de intretinere site, impactul pe care îl va intampina website-ul tau va fi unul de proportii uriase.
Serviciile de intretinere site sunt adresate persoanelor si companiilor ce doresc sa dispuna de o prezenta constanta, și la un ridicat nivel calitativ, pentru ca sa nu uitam, calitatea este cea care atrage în primul rând clientii.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii