Luxury Ciment microciment parteneriat cu SeoWeb Seco SRL

Luxury Ciment microciment parteneriat cu SeoWeb Seco SRL

Piata online nu cunoaste limite si granite. O dovada o reprezinta parteneriatul pe care il avem cu Luxury Ciment microciment SUPPORT INTERNATIONAL BUSSINES 2006 S.L., o societate fondata in domeniul constructiilor de cetateni romani plecati si stabiliti de ani buni in Valencia, Spania, care a dorit implementarea tehnicii de folosire a microcimentului atat pentru renovari si pereti interiori sau exteriori cat si pentru pardoseli, inclusiv in Romania.

Abordarea initiala a fost pentru crearea unui site de prezentare a afacerii lor, un domeniu inovator pe piata de profil, aplicare microciment.

A trebuit sa intelegem mai intai ce este, cum functioneaza microcimentul pentru a putea construi o strategie impreuna cu partenerii nostri. Am creat impreuna cu ei si la indicatiile lor luxuryciment.ro un site destul de complex, multilanguage, ce contine inclusiv instructiuni si oferte de training privind microcimentul si aplicarea acestuia.

Relatia parteneriala nu s-a oprit dupa publicarea in mediul online a site-ului luxuryciment.ro, a continuat respectand dorinta clientilor nostri astfel incat sa poata patrunda pe piata de profil in orice judet al tarii. In urma multor discutii si a multor idei puse pe masa, dezbatute si intoarse pe toate fetele, s-au stabilit modalitati si strategii de extindere si dezvoltare a pietei, reactii ale pietei si consumatorilor din domeniu, costuri de executie si implementare.

La Seoweb Seco stim ca parteneriatul presupune in primul rand un interes comun. Daca toti participantii in procesul partenerial doresc sa castige, din toate punctele de vedere, atunci acesta poate fi considerat un parteneriat in adevaratul sens al cuvantului si mai ales, unul de succes.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii