Lansam platforma Bizibiz.ro

SC SEOWEB SECO SRL, din 2010 pe piata romaneasca de servicii web design si programare, pune la dispozitia partenerilor si nu numai, o noua platforma de articole si comunicate de presa online, un nou concept in ceea ce priveste viziunea asupta utilizatorilor acestei platforme cat si a beneficiarilor.

Lansam platforma Bizibiz.ro!
Este o platforma ce se doreste a veni in ajutorul acelor persoane care doresc sa isi imbunatateasca vizibilitatea site-ului in mediul online. Ne adresam atat firmelor care doresc sa dezvolte singure o strategie SEO, agentiilor de marketing care dezvolta strategii pentru mai multe companii, dar si freelanceri-lor, pentru ca sa recunoastem, sunt persoane specializate care fac acest lucru fara sa fie afiliati unei firme sau agentii.
Am creat aceasta platforma, pentru ca in mediul online nu am gasit ceva asemanator care sa acopere toate aceste tipuri de utilizatori, iar ceea ce am gasit nu imbinau toate elementele pe care le doream noi; articole si comunicate de presa pe aceeasi platforma.
Pentru toate aceste conturi, datele introduse trebuie sa fie reale. Nici un cont nu se va aproba daca aceste date sunt incorecte. In cazul agentiilor de marketing si a freelanceri-lor, vom cere confirmarea inclusiv firmelor/ intreprinzatorilor pentru care dezvoltati proiecte.
Este important de stiut ca o companie/ intreprinzator nu poate desfasura doua campanii prin intermediul  a doua agentii/ frelanceri concomitent.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii