Ce inseamna promovare online?

Promovare online inseamna, promovare site sau promovarea lui pentru motorul de cautare Google. Acest fapt se intampla deoarece Google a ajuns principalul motor de cautare.

Desi se spune ca daca nu existi in mediul online, poti sa consideri ca nu existi, tot asa se poate spune si daca nu apari in rezultatele afisate de Google conform cuvintelor cheie alese.

Pentru a promova un site online, el trebuie optimizat in prima faza si apoi se trece la campania de promovare online. Optimizat, ma refer la codul sursa al site-ului, cu meta, imagini si tot ce mai tine de optimizare site.

Campania de promovare online a site-ului:

  • Se face un plan de atact al unor cuvinte cheie principale, tot aici se mai aleg si cuvinte cheie “long tail”;
  • Se construiesc conturile de social media, Twitter, Facebook si Google plus (cel putin) si se conecteaza site-ul la aceste conturi;
  • Cautam site-uri de nisa si incercam sa castigam referinte catre site-ul nostru (articole ce contin legaturi catre site, sau simple legaturi);
  • Cautam directoare de nisa si inscriem site-ul;
  • Pentru promovarea online, la SeoWeb Seco se creeaza un mix de link-uri, ce ajuta la atingerea tintei initiale propusa. Aceast mix de link-uri contine o schema ce este ajustata in timp in functie de analizele din timpul campaniei de promovare online. Este unica pentru fiecare site in parte.

Concluzie:

Serviciul de promovare online este o actiune asupra unui site ce incepe din momentul in care acesta  este optimizat si dureaza permanent, indiferent daca, se atinge tinta pentru care s-a comandat.
Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii