De ce sa scriem articole?

Cu Google “Penguin” si “Panda” pretutindeni, lumea seo poate semana uneori cu o gradina zoologica. In realizarea unei campanii SEO este mai mult sau mai putin importanta concentrarea pe continut. Urmarind cu totii acelasi sfat despre promovarea unui site, cu timpul aceasta va devenii ineficienta si vor trebuii cautate noi metode de promovare.

Actualizarile Penguin pun accent pe crearea articolelor in particular si publicarea lor pe site-uri cu rating mare. In acelasi timp Google fiind multumit pentru aderarea la regulile lui.

Cu timpul vei vedea ca numele tau va aparea evidentiat mult timp pe motoarele de cautare. Articolele de pe site-urile specialezate in promovare si optimizare site ofera o popularitate mai mare pe o perioada de timp mai mare decat cele din presa care scad in popularitate atunci cand continutul acestora se mareste. Acest lucru face ca reputatia scriitorului de articole sa creasca deasupra altora pe masura ce articolele sunt din ce in ce mai raspandite.

Daca ceea ce scrii este corect, cititorii vor avea incredere in tine ca si scriitor si iti vor urma sfaturile. Intotdeauna o descriere buna a unor produse poate aduce potentiali cumparatori.

Acest lucru nu poate face decat bine reputatiei tale.

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii