Categoria: promovare

Client: Tarte ca la carte
Sectiuni: promovare site
Info: Evenimente in Bucuresti, organizare si livrare meniu.
Site: Tarte ca la carte

Despre site-ul Chezodette putem spune ca este unul dintre portalurile destinate mancarii si nu orice mancare ci una buna gata preparata pentru a fi servita atunci când aveti pofta de ceva gutos.

Toate aceste delicii vor cuceri si impresiona prin simpla prezenta a lor si asta pentru ca pot fi livrate fie la birou, la evenimente sau pur si simplu atunci când va este foame si doriți sa degustati unele dintre cele mai apreciate si iubite produse culinare.
Pe site veti întâlni o multime de retete diversificate superioare gata pregatite care vor face cu ochiul si se vor adapta armonios la cerintelor si bugetul clientului.

Ingredientele proaspete folosite pentru astfel de preparate sunt alese cu mare grija astfel încât sa respecte în tocmai reteta precum si de a aduce bucătăria franceza mai aproape de inimile noastre.
Chezodette a reusit sa alchimizeze toate elementele necesare si sa creeze magie in bucătărie respectant toate princiipile nutritionale, creeand astfel bunătăți care sa cucereasca prin dulcele gust si savoarea.

Lasati-va purtati de mirosul si gustul imbietor al preparatelor noastre si alegeți sa va delectati prin degustarea acestora indiferent de momentul sau locul în care ați decis sa o faceți.

Evenimente in Bucuresti, organizare si livrare meniu