Categoria: webdesign,promovare site

Client: Magazin cu reduceri Denda Vivas
Sectiuni: php, Mysql, javascript
Info: Magazin online cu reduceri, oferte la cele mai bune preturi.
Site: Magazin cu reduceri Denda Vivas

Ne bucuram sa ne facem simtita prezenta in mediul online prin deschiderea noului magazin online dendavivas.ro

Magazinul are in vedere furnizare de produse ce vizeaza diverse categorii cu scopul ca acestea sa vina in sprijinul clientului pentru o mai buna intrebuintare.

Misiunea magazinului nostru este de a satisface nevoile tuturor clientilor, prin asigurarea unei game sortimentale de articole variate, destinate mai multor domenii precum: casa si gradina, bucatarie gourmet, moda si accesorii, sport si recreere, sanatate si frumusete precum si multe altele.

Denda Vivas are in vedere viziunea clientului prin asigurarea disponibilitatii produselor in conformitate cu cerintele acestora, astfel incat produsele sa multumeasca asteptarile tuturor celor vizati.

Magazinul nostru isi doreste sa asigure garantia calitatii produselor oferite si face mai usoara cautarea acestora printr-o sectiune din baza site-ului ce trateaza in general cele mai vandute produse, precum si cele mai cautate, acest lucru tocmai pentru a veni in ajutorul clientilor de a gasi cat mai usor produsul dorit.

Clientii interesati in achizitionarea de produse au nevoie sa completeze cu datele personale un simplu formular pentru crearea unui cont sau pot alege varianta comenzii rapide telefonice, caz in care este suficient sa isi aleaga produsele, de restul, urmind a ne ocupa noi.

Magazin online cu reduceri, oferte la cele mai bune preturi