Ultimele lucrari responsive web design

Ultimele lucrari responsive web design

Client: Wisebuy S.R.L.

Site: wisebuy.ro Aplicatie vanzari cupoane Descriere: aplicatie ce foloseste php, mysql, javascript, bootstrap css, ..  

Descriere site: Wisebuy ofera reduceri online, cupoane,promotii, voucher in Bucuresti si Romania. Acum poti sa cumperi orice cu reduceri de pana la 90%. Wisebuy negociaza pentru voi cele mai bune reduceri online la: restaurante, cafenele, teatre, spa-uri, saloane de infrumusetare, cluburi de fitness, magazine, excursii, vacante, activitati de agrement şi evenimente de la care ar fi pacat sa lipsiti, garantand business-urilor partenere un numar minim de clienti. Evident nu toate ofertele vor avea 90% discount dar incercam sa negociem cele mai bune preturi posibile. Pe site-ul de reduceri online WiseBuy vei gasi produse sau servicii la preturi mult mai mici decat preturile standard, dar in cantitate limitata şi pentru o perioada limitata. In fiecare zi cea mai buna reducere online doar pentru voi, vizitati site-ul nostru in fiecare zi si alegeti voucherul creat special pentru voi :)

Client: Romfire Protect Solutions

Site: romfire.ro Site de prezentare afacere in Romania “Protectie la foc”.

Descriere: aplicatie ce foloseste javascript, HTML, bootstrap css, .. Descriere site:  Scopul nostru este de a conferi oamenilor si cladirilor o sansa in lupta inegala cu focul prin furnizarea de produse si servicii necesare realizarii sigurantei la foc. Furnizam clientilor nostri solutii complete pentru protectia anticoroziva si termoprotectia structurilor metalice si din lemn precum si o gama variata de produse si servicii pentru realizarea protectiei pasive la foc.

Client: Wisebuy S.R.L.

Site: u7.ro Site de prezentare oferte de la site-uri de reduceri

Descriere: aplicatie ce foloseste php, mysql, javascript, bootstrap css, .. Descriere site:  Reduceri de la siteuri partenere din urmatoarele categorii: Casa si Gradina, Vacante Calatorii, Haine Accesorii, Sanatate Relaxare, Frumusete Cosmetica, Auto Moto, Mancare, Sport Dans, Parinti si Copii, Servicii Business

Valentin Secosan
Scris de: la:

Nu sunt comentarii