Categoria: promovare

Client: Site de reduceri produse
Sectiuni: Bootstrap, HTML, JavaScript
Info: IaReduceri.
Site: Site de reduceri produse

IaReduceri.ro:

IaReduceri.ro este un site de reduceri reale si aduce in atentia cumparatorului produse sau servicii de la parteneri detinatori de siteuri ca magazine online sau de prezentare. Reducerile sunt verificate atent de catre editorii si administratorii nostrii si numai apoi sunt aprobate pentru a fi publice. Suntem dedicati utilizatorului ce doreste sa cumpere produse sau servicii in perioada lor de reduceri.

Categoriile de reduceri din site sunt: sanatate cosmetica, produse, bio si servicii. Totodata exista si sectiuni ca: ofertele zilei sau oferte populare cat si ofertele acestui partener ce se gaseste in sectiunea de detalii reduceri. Exista si lista completa de reduceri aflata la sectiunea toate reducerile. Cauta Reduceri site este sectiunea ce trateaza cele mai cautate ditre reducerile prezentate in site si in general sunt cele mai vandute reduceri din site. Aceasta sectiune se datoreaza cererilor unor anumite reduceri, mai mult decat altele.

Pentru cumparatori:

Propunem un site cu reduceri in care sa fie practic imposibil sa gasesti un alt pret mai bun pe internet pentru acelasi produs.

Reducerile se achizitioneaza cu plata ramburs (plata la curier in momentul livrarii).
Informam clientii zilnic cu noi aparitii si oferte speciale.
Pentru a cumpara trebuie doar sa completezi cel mai simplu formular de comanda si sa dai Trimite. In maxim 24 de ore vei primi pe mail, datele de contact ale parteneruluide reduceri care a afisat oferta si stadiul comenzii.

IaReduceri