BiziBiz platforma online a celor care scriu articole si/sau comunicate de presa

Categoria: webdesign

Client: BiziBiz platforma online a celor care scriu articole si/sau comunicate de presa
Sectiuni: php, Mysql, javascript
Info: BiziBiz platforma online a celor care scriu articole si/sau comunicate de presa .
Site: BiziBiz platforma online a celor care scriu articole si/sau comunicate de presa

Am lansat bizibiz.ro, platforma online menita sa vina in intampinarea celor care scriu articole communicate de presa pe care doresc sa le publice astfel incat informatia lor sa ajunga la cat mai multe persoane.
De ce am ajuns la concluzia ca aceasta platforma este necesara? Pentru ca nu am gasit nimic asemnator. Un loc in mediul online in care sa poti publica atat articole cat si comunicate de presa. Am gasit numai site-uri dedicate articolelor, respectiv comunicatelor de presa.  
Am gandit aceasta platforma astfel incat sa fie accesibila pentru toata lumea: firme, agentii, freelanceri.
Oferim posibilitatea de a va alege singuri in ce categorie din cele enumerate mai sus va incadrati.
Este o platforma unde, cel putin pentru inceput, accesul este gratuit, fara a limita in vreun fel numarul si frecventa articolelor respectiv al comunicatelor pe care le puteti publica.

Sa explicam pentru inceput cum functioaneaza.
Pentru inceput este necesara crearea unui cont de utilizator. Este ceva simplu, cu siguranta ati mai facut asta. In aceasta situatie puteti publica doar articole, nu insa si comunicate.

Dupa crearea acestui cont, puteti alege in care dintre categoriile de mai sus va incadrati. Pentru a intelege mai bine o sa detaliem caracteristice fiecarei categorii, asa cum le-am gandit noi.

In cazul in care doriti crearea unui cont firma inseamna ca doriti sa dezvoltati o strategie SEO strict pentru afacerea dumneavoastra. Veti avea posibilitatea sa va indexati afacerea prin articole si comunicate.

Daca doriti sa va incadrati la categoria agentie situatia se prezinta in felul urmator: puteti publica articole/ comunicate pentru cate societati doriti, indiferent de numarul de proiecte pe care le aveti in derulare.  Va trebui insa sa ne furnizati datele acelor companii sau intreprinzatori individuali pentru care doriti colaborarea cu noi.

Din postura de utilizator, va puteti actualiza contul direct ca Freelancer avand aceleasi posibilitati ca si o agentie in ceea ce priveste numarul de firme si intreprinzatori pentru care doriti dezvoltarea unei campanii SEO.

BiziBiz platforma online a celor care scriu articole si/sau comunicate de presa