Categoria: webdesign

Client: Cursul valutar BNR
Sectiuni: php, Mysql, javascript
Info: Cursul valutar BNR. Update zilnic al cursului valutar la euro, dolar si alte 30 de monede diferite..
Site: Cursul valutar BNR

Preocupati de ceea ce se intampla in domeniul financiar si fiscal romanesc mai ales in ultima perioada, o echipa de intreprinzatori, au avut initiativa centralizarii situatiei cursului valutar de-a lungul anilor, prin urmare au conceput cursbnrvalutar.ro .
Este o platforma care aduna informatii referitoare la cursul de schimb al monedelor importante inca din anul 2009. S-a reusit centralizarea cursului pentru treizeci de monede ale diferitelor tari din comunitatea europeana si nu numai.  Avand in vedere apetitul romanilor ptr vacante in strainatate am inclus cursul de schimb pentru monede “exotice” precum Lira Egipteana, Lira Turceasca, Rupia Indiana sau  Dirhamul Emiratelor Arabe.
Toate cotatiile afisate pe cursbnrvalutar.ro au ca sursa site-ul oficial al BNR.
Platforma ofera graficele de evolutie a cursului de schimb pentru monedele principale, euro, dolar si franc elvetian.
S-a dorit includerea unui convertor de moneda, astfel incat sa se poata face transformarea dintr-o moneda in alta, indiferent care ar fi acestea.
Pentru subiecte fierbinti din domeniul financiar-bancar, fiscal, economic s-a integrat sectiunea “Articole”, unde cei interesati pot regasi subiecte dezbatute, analize si concluzii ale specialistilor in domeniu.

Cursul valutar BNR. Update zilnic al cursului valutar la euro, dolar si alte 30 de monede diferite.