Articole SeoWeb Seco

Incerc sa raspund la intrebarea, “Ce inseamna sa ai un magazin online ieftin?” , sau “Cum calculam daca merita sa platim pretul unei aplicatii de tip magazin online?”
Noi am mers pe ideea venita dintr-un motto: “Este scump sa angajezi un profesionist? Incercati angajarea unui amator si aflati ce inseamna scump.”  Consideram ca se aplica si in cazul unui magazin online.

Citeste mai mult ...


Seoweb Seco S.R.L.  este o socitate comerciala cu capital integral privat ce se ocupa cu crearea de aplicatii online la cerere. Produsul Shopmic sau magazin online la cheie a fost creat in concordanta cu cererile clientilor nostrii in timp.

Citeste mai mult ...


video
Video

Administrare magazin online la cheie, sectiunea produse, categorii produse, Promotii, recomandate.

Citeste mai mult ...


video
Video

Administrare, Sectiunea Comenzi pentru un magazin online la cheie ce are urmatoarele etape: comenzi in asteptare, trimise, achitate si/sau anulate

Citeste mai mult ...


video
Video

Prezentam pe scurt administrarea unui magazin online la cheie ce contine urmatoarele sectiuni:Comenzi Online, Produse in Magazin, Sectiunea Articole (Blog), Configurari: Setari Generale Magazin, Detalii Firma, Pagini cu Informatii, Slider (supe administrabil), Utilizatori.

Citeste mai mult ...